University of South Australia

Navn: Johanna Maier

Hvor studerer du?
University of South Australia, Adelaide

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Bachelor of Architectural Studies (arkitektur), startet i 2020

Dette er Johanna sine opplevelser ved University of South Australia:

Det å starte et studium i Australia er i seg selv et stort sprang og virker veldig skummelt. Det er en fantastisk opplevelse og jeg er ekstremt glad for at jeg tok sjansen. Jeg elsker det jeg gjør og gleder meg til hver dag.

Dette må du få med deg!

  1. Besøke Imprints bokhandel på Hindley St., en fantastisk bokhandel
  2. Delta på Moonlight kino-arrangement i den botaniske hage
  3. Maten på Honki Tonki på City West campus
  4. Bar-crawl som UniSA arrangerer hvert år
  5. Besøke Adelaide Central Markets, hvor en kan finne den beste maten og de ferskeste produktene i byen

 

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Jeg skulle ønske jeg var mer avslappet før jeg begynte på UniSA. Jeg var ekstremt bekymret før jeg startet; jeg var redd for at jeg ikke skulle bestå, eller at jeg ikke skulle klare å finne meg til rette i studiet, men det gjorde jeg virkelig! Det tok ett helt semester for å finne fotfestet. ett råd er å gjøre ditt beste og holde ut selv om det er stressende. Ansatte ved universitetet er der for oss, og det er alltid hjelp tilgjengelig når en trenger det, for akademiske eller personlige grunner.

Jeg skulle ønske jeg visste hvor bra PASS-programmet var! Dette er ekstra timer gitt til førsteårsstudenter av en annen viderekommende student. Jeg deltok ikke på dette i mitt første semester men jeg deltok på alle i hele mitt andre semester og det hjalp meg veldig. Ikke bare fikk jeg en venn, men det hjalp meg også med å oppnå gode karakterer.

Det å starte et studium i Australia er i seg selv et stort sprang og virker veldig skummelt. Men rådet jeg vil gi er at en burde ta spranget og reise! Det er en fantastisk opplevelse og jeg er ekstremt glad for at jeg tok sjansen. Jeg elsker det jeg gjør og gleder meg til hver dag.