California State University Monterey Bay

Navn: Iselin Karin Svendsen

Alder: 22 år

Hvor studerer du?
CSU Monterey Bay

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Bachelor of Business Administration med spesialisering i International Business and Management. Jeg har fullført tre år og er på mitt siste år nå.

Dette er Iselin sine opplevelser ved California State University Monterey Bay:

Undervisningsmetoden varierer selvsagt etter hvilken foreleser man har, men en del av lærerne på skolen min er opptatt av å ha interaktive forelesninger slik at man har muligheten til å for eksempel komme med spørsmål eller bidra med informasjon. Det jeg synes er en fordel med den amerikanske undervisningsmetoden er at man ofte har 2 til 3 eksamener i ett fag i løpet av semesteret, noe som gjør at man både lærer og husker fagstoffet raskt. Hverdagen varierer ut ifra hvor mange forelesninger jeg har, men vi utnytter ofte sjansen til å dra på stranden. Ettersom at jeg bor med flere venner så er det alltid noe å gjøre.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

For meg var det veldig hjelpsomt å søke gjennom SONOR. Søkeprosessen i USA kan ofte oppleves som tidskrevende, men SONOR gjorde det mye lettere for meg.

Dette må du få med deg!

  • Big Sur
  • Yosemite National Park
  • 17-mile drive
  • Monterey Bay Aquarium
  • Carmel by the Sea

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Det jeg skulle ønske jeg visste før jeg dro var at man kan ta general education-fag på et community college for å spare både tid og penger. I tillegg skulle jeg ønske at jeg hadde spart opp litt mer i forveien ettersom at det ganske dyrt å gå på skole her i USA.

Kontakte Iselin Karin Svendsen? iselin.svendsen@gmail.com

Les studentes blogg