University of New South Wales

Navn: Iselin Fagerli Haug

Hvor studerer du?
University of New South Wales (UNSW)

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Bachelor of Communication & Journalism, first year second semester

Dette er Iselin sine opplevelser ved University of New South Wales:

UNSW er en veldig god og ressurssterk skole. Det er gratis synsundersøkelse for de som trenger det, selv har jeg benyttet meg av det og er veldig fornøyd med behandlingen jeg har fått. Universitetet har egen student restaurant og en bar (som ofte brukes til studentfester), i tillegg til mange små caféer.  Jeg trives godt med både medelever og fagene jeg har. Universitetet er lokalisert i Kensington, ikke lange turen fra Sydney sentrum. Gåavstand til Coogee strand, småbutikker, hyggelig café liv og barer, og en kort busstur til det pulserende livet i Sydney sentrum. Jeg bor sammen med to venninner i en privateid leilighet, på fritiden så drar vi mye til byen for å shoppe, spise ute, eller simpelthen nyte en kald øl i solen. Selv så har jeg en jobb i utelivsbransjen, så mye av fritiden min i helgene går til å tjene opp litt ekstra penger.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

SONOR hjalp meg med å kontakte skolen, og få tak i all nødvendig informasjon før- og etter søknadsprosessen. De har helt klart vært et godt hjelpemiddel for meg, og jeg anbefaler på det sterkeste å ta kontakt med SONOR dersom du vurderer eller søker informasjon om studier i utlandet.

Dette må du få med deg!

Utover de vanlige severdighetene, så anbefaler jeg på det sterkeste å:

  • Spise frokost i The Rocks på the Rocks Café
  • Gjennomføre coastal walken fra Coogee til Bondi
  • Oppleve bar- og utelivet i Surry Hills
  • Dra på festivaler og current events på Darling Harbour
  • Ta en langhelg i Jervis Bay

 

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Jeg var veldig heldig, jeg hadde allerede vært i Australia og Sydney en stund før jeg valgte å ta utdanningen min her. Jeg var derfor vant med mye og kjent med mye av hvordan ting fungerer, men jeg kunne ønske at jeg viste mer som student boligene som eies av skolen.

Kontakte Iselin Fagerli Haug? fagerli.iselin@gmail.com