Pace University

Navn: Hege Nylund

Alder: 23 år

Hvor studerer du?
Pace University

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
BFA Art, første året.

Dette er Hege sine opplevelser ved Pace University:

Jeg trives på Pace, det beste er at jeg kan bestemme timeplanen min selv: hvor mange klasser jeg vil ta på en dag, hvilke klasser jeg vil ta det semesteret, og når jeg vil begynne på dagen. Professorene på Pace er dyktige fagfolk som også jobber utenfor skolen. Da vet jeg at de kan det de underviser i. Ellers jobber jeg deltid på det internasjonale kontoret ved Pace, hvor jeg hjelper nye studenter med spørsmål og søkeprosessen. Mellom timene spiser jeg enten lunsj, eller så gjør jeg meg klar til neste time ved å finpusse på lekser, eller øve på prøver eller presentasjoner.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

Jeg syntes SONOR var hjelpsomme til det meste. Det var godt å føle at du hadde noen ved din side i en så ny prosess, og at de hadde god kunnskap om viktige ting jeg måtte huske på.

Dette må du få med deg!

1. Max Brenner, spis deg ekkel på sjokolade
2. Chelsea Market, mange interessante butikker
3. Brooklyn og MET-museumet
4. Brooklyn Bridge, alltid koselig å rusle over broen
5. Ta ferjen til Staten Island for å se frihetsgudinnen på nærmere hold

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Jeg skulle ønske jeg visste at jeg måtte fylle ut immunization form tidligere, jeg var ikke klar over hvor viktig det var. Jeg var også litt forvirret om jeg trengte ESTA i tillegg til visum, siden jeg trengte ESTA da jeg besøkte New York to år tidligere. Det viste seg at jeg ikke trengte dette når jeg hadde studentvisum.

Kontakte Hege Nylund? hegenylund@hotmail.com