University of St. Thomas

Navn: Elisabeth Holth

Alder: 20

Hvor studerer du?
University of St. Thomas

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Markedsføring. Jeg startet studiene mine her på UST høsten 2019, og jeg startet som en sophomore (andre året). Jeg er nå i mitt tredje semester, og er en junior.

Dette er Elisabeth sine opplevelser ved University of St. Thomas:

Min hverdag på universitetet er veldig forskjellig avhenger veldig på klassene mine og hvor mye jeg har å gjøre. Vanligvis så jobber jeg med skoleoppgaver og andre ting jeg trenger å gjøre både før og etter timene, avhengig av om jeg har en tidlig time eller ikke. Jeg har for det meste et par timen om dagen, og når jeg ikke er i timen eller gjør lekser spiser jeg, trener eller henger med vennene og romkameratene mine. Om kvelden er det alltid fint å bare spise middag og slappe av når jeg er ferdig med skole for dagen.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

Min SONOR rådgiver var veldig hjelpsom i prosessen med å finne en skole jeg hadde lyst til å studere ved. Hun gjorde prosessen enkel, og jeg følte at jeg var I trygge hender hele veien. Hun fulgte også opp med meg rett før jeg flyttet til USA, og da jeg hadde startet studiene mine for å sørge for at jeg hadde alt under kontroll.

Dette må du få med deg!

  1. Campuset er vakkert, og det er også omringet av fine steder å gå turer, slik som Summit Avenue og nede ved elven. Dra nytte av dette, det er perfekt for en løpetur eller bare en rolig gåtur!
  2. Anderson Student Center er et perfekt sted for å bli involvert og for å jobbe med skole. Hvis du er like glad i kaffe som meg, så er The Loft et perfekt sted for å ta en kaffe samtidig som du studerer. Er du sulten er det også flere spisesteder hvor det er enkelt å ta seg en matbit.
  3. UST ligger nærme Grand Avenue, så sørg for at du sjekker ut alle butikkene og spisestedene – spesielt kakene fra Café Latte! Gjør det litt morsommere og bruk en Lime Scooter dit!
  4. Andre etasje på biblioteket er et fint sted å studere, også uoffisielt kjent som “the Harry Potter room”.
  5. Hvis du liker å trene så tilbyr “the AARC” et løpe rom, et styrkerom, flere danse studioer, svømmehall, en gymsal og et friidrett rom. Så mye å gjøre!

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Jeg skulle ønske jeg visste hvordan man registrerte seg for de forskjellige klassene slik at det ble lettere for oss å gjøre det selv. Jeg endte opp med flere vanskelige klasser samtidig det første semesteret, noe som gjorde den første tiden på UST litt vanskelig og overveldende.

Kontakte Elisabeth Holth? lisabeth123@hotmail.no