Bond University

Navn: Charlot Daysh

Alder: 20

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Bond University, Bachelor of Social Sciences (Psychology) Jeg startet i september 2012 og er nå i mitt andre semester.

Dette er Charlot sine opplevelser ved Bond University:

Bond University har overgått alle mine forventinger, å starte studiene mine her er det beste valget jeg noensinne har tatt. Ved hjelp av småklasser og personlig oppfølging fra dyktig lærere har jeg fått kjempe resultater. Man kan også gå til Student Learning Support som er et gratis tilbud hvor man kan få ekstra hjelp med en veileder utenom skole tid.

Når jeg ikke er på skolen eller studerer er det masse annet kjekt å finne på både på skolen og ellers i området. På fritiden pleier jeg for det meste å trene, gå på cheerleading, synge sammen med skolens musikk gruppe og slappe av på Gold Coast sine nydelige strender. Bond har ett flott treningssenter, med masse forskjellige gruppe timer å velge mellom. De har også et stort svømmebasseng, volleyballbane, tennis bane, og basketballbane som man kan benytte seg av. I Market Square som ligger rett ved skolen finnes det masse kafeer, restauranter, og butikker. Robina Town Center er et stort shopping center med alt man kan tenke seg av butikker, restauranter og servicer, det ligger om lag fem minutter borte ved buss eller bil. Dersom man vil ta seg en tur ut på byen, kan man reise til Surfers Paradise eller Broadbeach, her finnes et rikt uteliv med alt fra små koselige barer med live musikk til store nattklubber.

Det sosiale miljøet på skolen er utrolig bra, og det er veldig lett å bli kjent med andre studenter. Skolen holder ukentlig sosiale arrangementer på skolens bar Dons, og med over 40 forskjellige sosiale og kulturelle grupper, finner det noe for en hver smak. Jeg har fått venner for livet, i tillegg til at jeg nå har et internasjonalt nettverk av mennesker som kommer til å jobbe i forskjellige industrier rundt om i hele verden. Bond University har så utrolig mye å tilby, både når det gjelder utdannings muligheter, yrkesmuligheter, sosiale begivenheter og student klubber. Jeg har virkelig funnet mitt drømmeuniversitet og trives utrolig godt.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

Jeg har alltid visst at jeg ville studere i utlandet. Etter en utdanningsmesse på min videregående skole kontaktet jeg Sonor for å få hjelp med søknadsprosessen. Jeg fikk min egen personlige veileder som hjalp meg gjennom hele prosessen fra start til slutt og nå etter startede studier kan jeg enda kontakte henne dersom det er noe jeg trenger hjelp til. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hjelpen jeg har fått. Sonor har hjulpet meg med å gjøre drømmen min til virkelighet!

Dette må du få med deg!

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Jeg var nervøs og en smule redd da jeg reiste ned til Australia.  Jeg reiste ned alene og kjente ingen på universitet fra før av.  I ettertid ser jeg at det var ingen grunn til bekymring,  jeg ble mottatt med åpne armer av universitets elever og ansatte. Under Orientation Week, som kan sammenlignes med Norges fadder uke, ble jeg kjent med masse kjekke studenter fra hele verden. Menneskene i Australia er generelt utrolig vennlige og utadvendte.

Kontakte Charlot Daysh? charlot@charlotdaysh.com

Les studentes blogg