Mercy College

Denne profilen er mer enn 3 år gammel, og noe av informasjonen kan derfor være utdatert.

Navn: Catrine Thorrud

Alder: 20 år

Hvor studerer du?
Mercy College

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Bachelor i kommunikasjon og PR, andre året

Dette er Catrine sine opplevelser ved Mercy College:

Jeg er veldig fornøyd med Mercy College. Det er som regel ikke flere enn 20 personer per klasse, og dette er noe jeg har fått veldig bra utbytte av. Da er det enklere å få kontakt med foreleseren, og de har mer tid til å hjelpe deg hvis det skulle være noe. Mange av lærerne her har jobbet mange år innenfor fagfeltet de underviser i, noe som jeg syntes er kjempebra.

Alle elever får mulighet til å velge timeplan selv, noe jeg syntes er veldig fint. Da kan du velge om du vil ha forelesning på morgenen/ettermiddagen/kvelden. Mercy College har også fått helt nye dorms som er kjempefine, så campuslivet har blitt enda bedre når det har blitt flere studenter her. De har blant annet fått et helt nytt og flott treningssenter her med Starbucks, noe som er en favoritt hos de fleste. En annen ting jeg liker med Mercy, er at du kan velge selv om du vil gå på Manhattan, Dobbs Ferry, Bronx, eller Yorktown Heights.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

Jeg fikk veldig bra oppfølging fra SONOR, og de hjalp meg med hele søknadsprosessen. Dette gjorde alt mye enklere for meg da jeg skulle søke på skolene. De kan hjelpe til med det meste, og jeg vil definitivt anbefale SONOR til andre studenter som har tanker om å studere i utlandet.

Dette må du få med deg!

1. Dobbs Ferry campus har flott beliggenhet.

2. Små klasser.

3. Du får det beste av begge verdener: Storby i Manhattan, og nydelig natur i Dobbs Ferry.

4. Det er alltid events på skolen, så det er alltid noe som skjer.

5. Mange klubber man kan melde seg inn i.

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Nei, egentlig ikke.