Bond University

Navn: Camilla

Alder: 26 år

Hvor studerer du?
Bond University

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Master of Communication, er halvveis i studieløpet som totalt er på 12 måneder.

Dette er Camilla sine opplevelser ved Bond University:

Bond er et veldig bra universitet, som tar utdannelsen din seriøst. De har dyktige veiledere som ønsker at du presterer bra. Jeg tar master på 12 måneder som selvfølgelig er mer krevende enn en master på 2 år. Jeg vil ærlig si at 4 fag i kommunikasjon er mer oppgaveskriving enn det jeg hadde forventet. Det er fullt mulig å komme seg gjennom det med bra karaktersnitt, men det går ut over den australske livsstilen som er veldig gøy. Jeg bodde på campus første semester, som var utrolig gøy og sosialt, men stranda er litt langt vekke. Så jeg flyttet ned til stranda andre semester og stortrives!

Jeg har skole to dager i uka, hvor det forventes at vi jobber en god del på egenhånd. Skolen har student learning center hvor du kan få hjelp til det du sliter med av dyktige fagfolk. Bond har sosiale arrangementer flere dager i uka, hvor alt er gratis å delta på.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

Topp, kunne ikke klart meg uten. Jeg var på backpacking tur i 4 måneder, mens SONOR hadde kontroll over alt som skulle sendes inn til tidsfristene.

Dette må du få med deg!

  • Skolen har eget reiseselskap der de er veldig flinke til å sette opp turer egnet til ditt budsjett. Australia er et dyrt land å bo i og reise rundt i, særlig siden lånekassen bare dekker to semester, så bestill tidlig mens du fortsatt har penger. Whit Sundays er et must, Noosa, Bayron Bay.
  • Strendene her er fantastiske, nyt dem mens det er fine dager og jobb med skole på regnværsdagene. Det blir faktisk kaldt her også. Som alle sier, men som er fakta- Start tidlig med skolearbeid, Bond er et universitet der det forventes mye og de liker å gi oss oppgaver.
  • Det er festivaler i området hele tiden, Australiere liker en god fest. Det er mange flotte områder rundt Bond som er enkelt å komme seg til om du har bil. Kollektiv fungerer, men det er fortsatt kollektiv. Du kan kjøpe en brukbar bil for 1000-2000 AUD gjennom Student Bond, som sterkt anbefales, de kjøper også bilen tilbake om du ikke vil selge den selv.

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Bond har tre skolesemester på ett år, det vil si lånekassen betaler bare to semester, men vi kan søke om ekstra sommersemesterstipend som tar veldig lang tid, dermed gunstig å gjøre dette i januar.