University of the Arts London

Navn: Camilla Moen-Nilsen

Alder: 27 år

Hvor studerer du?
UAL, London College of Communication

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
MA Screenwriting

Dette er Camilla sine opplevelser ved University of the Arts London:

Jeg er veldig fornøyd med studiet så langt. Vi har utrolig dyktige forelesere, som alle er mennesker med tilhørighet til bransjen. De har mye kunnskap, og jeg har allerede lært veldig mye nytt som jeg vet jeg vil ha god nytte av når jeg kommer tilbake til arbeidslivet.

Mastergraden er veldig intensiv, da det er hele fire semestre vi skal gjennom på kun 15 måneder. Vi har undervisning kun to dager i uka, og disse dagene er gjerne lange med mye informasjon på en gang. Resten av uka er lagt opp til selvstudie. Arbeidsmengden er relativt stor, så det er viktig å bruke disse dagene fornuftig. I tillegg til vårt eget arbeid som skal leveres, har vi også valgfrie samarbeidsmuligheter med studenter fra andre studieretninger. Vi har senere en Collaboration Unit, så det er lurt å bruke disse mulighetene skolen legger opp til for samarbeid, da vi på et senere tidspunkt må levere en oppgave om samarbeid med andre aktører. I forbindelse med dette holder jeg nå på med en gruppeoppgave hvor vi samarbeider med studenter fra MA Animation. Dette er veldig spennende, og ikke minst en helt ny utfordring.

UAL består av seks colleges rundt om i London. Jeg går på London College of Communication (LCC), som ligger sentralt til i området Elephant and Castle. Her har vi et flott bibliotek, og om det skulle være noe vi ikke finner her har vi også tilgang på bibliotekene på de fem andre collegene.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

Hjelpen jeg har fått fra SONOR har vært helt fantastisk gjennom hele søknadsprosessen. Jeg var veldig interessert i dette spesifikke studiet ved UAL, og støtten fra SONOR føltes som en god trygghet på veien. Det var mye som skulle på plass i søknaden – Personal Statement, Written assignments, intervju og språktest for å nevne noe, og da var denne støtten utrolig fin å ha.

Dette må du få med deg!

  • Skaff deg Student 18+ Oyster Card dersom du er avhengig av mye reising med offentlig transport. Det er dyrt med kollektivt i London, så dette kan spare deg for en del kroner.
  • Notting Hill og Portobello Road Market. Notting Hill er et utrolig koselig område med mange søte butikker og hyggelige cafeer og restauranter. På Portobello Road er det marked i helgene, og her kan du finne alt fra god mat og antikviteter til secondhand- og designerbutikker.
  • Pix Pintxos. Tapasbar med location flere steder i London, blant annet Notting Hill og Covent Garden. Her er det veldig god stemning og utrolig god mat.
  • Tate Modern. Galleri med moderne kunst. En båttur nedover Themsen fører deg til Tate Britain dersom du vil ta turen hit samme dag.
  • Scandinavian Kitchen. Om hjemlengselen skulle bli for stor kan du komme hit og få kjøpt vaffel med brunost.

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Kontakte Camilla Moen-Nilsen? camillamoennilsen@gmail.com