Hawai’i Pacific University

Navn: Aurora Krabberød Jarmot

Alder: 20

Hvor studerer du?
Hawai'i Pacific University

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Bachelor of science i Business med concentration Finance and Economics, andre semester

Dette er Aurora sine opplevelser ved Hawai’i Pacific University:

Mine dager her på universitetet går ut på å gå til timer tre dager i uken for noen få timer også endel studietid etterpå. Med en strandtur eller en tur for å se på solnedgangen etterpå. På fridagene mine tilbringer jeg helst tiden på stranden, på en hike eller til å utforske øya mer.

På skolen er klassene små med maksimalt 30 elever i en klasse noe som gjør at du blir godt kjent med dine med klassekamerater og professoren i tillegg. Professorene her har ofte mye kompetanse i faget fordi de har jobbet innenfor det de underviser. Noen av mine lærere har vært lærere på siden av sin jobb innenfor det de underviser som gjør at du lærer mer i dybden i tillegg til at de lærer mer om det som er relevant. Som student har du veldig mye valgfrihet over timeplanen din og hvordan du vil at dagene dine skal se ut. Som bachelor student får du en liste med fag som du skal gjennomføre før du er ferdig med graden din og du kan derfor sette opp timeplanen din litt som du vil ha den. Dette er en frihet som kommer godt med her.

Følg med på SOME:

INSTAGRAM: Aurorakrabberod FACEBOOK: Aurora Krabberød Jarmot

Dette må du få med deg!

  • Jeg anbefaler alle nye studenter å komme seg ut å se så mye som mulig! Øya er helt fantastisk og det å se og oppleve den fantastiske kulturen er helt ubeskrivelig. En av de beste opplevelsene jeg har hatt her er å dra en full dag til North Shore og oppleve livet der oppe.
  • Gå på Hikes!!! Det så mange fine hiker her som definitivt anbefales. En an mine favoritt hiker for en kort tur er Diamond head. Diamond head er en kort ikke alt for lang hike som gir deg en kjempefin utsikt over Waikiki når du kommer på toppen den anbefales definitivt.
  • Utsikts punktet tantalus lookout er definitivt et sted det føles magisk og se solnedgangen. Det er et sted som er fint både på dagtid og kveldstid. Du får en fantastisk utsikt over Waikiki og havet.
  • Å delta på arrangementer fra ANSA Hawaii (Association of Norwegian Students Abroad). Det er en fantastisk måte å møte andre Norske og interasjonale studenter. ANSA arrangerer flere arrangementer i løpet av semesteret. Jeg er heldig og er styremedlem i ANSA Hawaii som informasjons ansvarlig, så hvis det skulle være noen spørsmål bare ta kontakt. INSTAGRAM: ansahawaii FACEBOOK: ansahawaii
  • Foodtrucks er defintivt noe som er verdt å utforske! Det er så mange gode og interessante foodtrucks rundt om på øya. Hvis du er på north shore burde du definitivt ta en tur innom giovannis shrimp truck som er en av de mest kjente foodtruckene.

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

En ting jeg skulle ønske jeg visste før jeg dro er viktigheten av å sjekke alle faktaene med skolen før jeg dro og med en gang skolen begynner. Den viktigste tingen du gjør når du ankommer skolen er å sjekke inn med oiss!