University of San Francisco

Denne profilen er mer enn 3 år gammel, og noe av informasjonen kan derfor være utdatert.

Navn: Annveig Bugge

Alder: 24

Hvor studerer du?
University of San Fancisco

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Master i Museum studies, 3. semester

Dette er Annveig sine opplevelser ved University of San Francisco:

Jeg trives veldig godt på denne skolen. Jeg har forelesning to ganger i uken hvor undervisningen er lagt opp til dialog og diskusjon mellom medelever og professor, og vi har mulighet til å lære fra hverandres erfaringer. Mine professorer er flinke til å følge opp elevene, både faglig og sosialt. De ønsker at alle skal lykkes og trives, så de er mer enn villige til å bidra på alle mulige måter. Skolen har også gode ressurser elevene kan benytte seg av om de skulle trenge det.

Nå som jeg skiver min avsluttende masteroppgave er professorene svært tilgjengelige og følger opp alle elevene gjennom hele prosessen.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

Jeg satte veldig pris på hjelpen jeg fikk av SONOR. Det var flott å ha noen med kontakter på skolen, slik at eventuelle spørsmål man skulle ha kan bli besvart på en god måte.

SONOR hjalp meg også å komme i kontakt med andre norske studenter som startet på skolen samtidig som meg.

Dette må du få med deg!

  1. Det er alltid noe å gjøre i San Francisco. Bruk tid til å gå rundt og bli kjent med byen. Det er mange gode barer, spisesteder og severdigheter i alle nabolagene, og den beste måten å finne dem på er å utforske til fots.
  2. Det er mange mega-kule museer det er verdt å sjekke ut. Mine favoritter er California Academy of Sciences og The Exploratorium.
  3. Treningssenteret ved skolen er inkludert i skoleavgiften, og de har mange gode treningstilbud
  4. Hvis du har tilgang til bil er det mange fine steder rundt om i bay-area som det er verdt å besøke.

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Det er ikke egentlig noe jeg skulle ønske jeg visste om før jeg reiste, men jeg oppdaget fort at San Francisco er en flott by med masse hyggelige mennesker, og jeg trives veldig godt. Mitt beste tips er bare å være åpen for nye ting, bli kjent med medelevene dine, og si ja til alle mulighetene som kommer din vei.

Kontakte Annveig Bugge? abugge@dons.usfca.edu