University of Rhode Island

Navn: Anna Melby

Alder: 20 år

Hvor studerer du?
University of Rhode Island

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Bachelor og fullfører i år mitt freshman year.

Dette er Anna sine opplevelser ved University of Rhode Island:

Jeg startet på dette universitetet høsten 2016 og ble supert tatt imot når jeg ankom med opplegg for internasjonale studenter der de hjalp deg med alt du trenger. Jeg fikk også svært god hjelp både fra sonor og URI før jeg ankom skolen med alle papirer og dokumenter.

Da jeg kom i gang med skolen og klasser var det en tilvenning med ny timeplan, professorer og bøker. Jeg setter opp min egen timeplan med de klassene og lærerne jeg vil, når jeg ønsker å ta klassene. Det er også svært gode veiledere her som kan hjelpe deg med alt du trenger. Jeg elsker friheten og all hjelpen som er tilgjengelig.

Det er også masse tutoring og hjelp med lekser om man sliter og læreren er alltid super hjelpsomme om man spør etter noe.

Jeg er nå blitt med på ro laget så en vanlig dag for meg er trening om morgningen, deretter frokost også dusje. Deretter fjor jeg meg klar for en dag med klasser, lunsj middag. Jeg går ofte til yoga eller meditation, som tilbys gratis på campus.

Jeg elsker å bo i «dorms», jeg har blitt så nærme med mine romkamerater og jeg har møtt sp mange fantastiske mennesker her jeg aldri ville vært foruten.

Jeg skal ikke lyve om at alt er en dans på roser, for det er det aldri, velkommen til det virkelige liv, men det å studere i et annet land er så lærerikt om både deg selv og andre kulturer du møter at du vil ikke angre et sekund!

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

SONOR var og er rett og slett fantastiske! Hadde det ikke vært for dere hadde jeg ikke vært her. Jeg har også tatt kontakt i ettertid og ble møtt med super god støtte og hjelp hver eneste gang. Ingen spørsmål er dumme og man får alltid kjapt svar. Det er oversiktlig og lettvint og jeg setter så inderlig pris på den jobben dere gjør. Dere gjør virkelig drømmer virkelig.

Dette må du få med deg!

  • Bli med på en klubb på skolen, inkluder deg selv, SUPER VIKTIG!!!!
  • Prøv alt og ta alle sjanser som byr seg, ALLTID!!
  • Block Island, Allies Donuts, Brickleys Ice Cream og Six Flags er alle must!!!
  • Basketball og sport generelt er vilt.

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Jeg skulle ønske jeg hadde litt andre forhåpninger om at alle car like gira på å komme til college som jeg var, det tok litt tid før folk varmet seg opp. Bortsett fra det pass på at alt er i orden med lånekassa og visum etc, men SONOR hjelper med alt det.

REIS, REIS,REIS! Det er eneste rådet jeg har!!!!! Sitte hjemme og kokkelure kan man gjøre når man er 90.

Kontakte Anna Melby? anna-melby@hotmail.com