California State University Northridge

Navn: Amar Duranovic

Alder: 25 år

Hvor studerer du?
CSU Northridge

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Utveksling til CSUN 2017-2018 fra Universitetet i Agder, bachelor i elektroingeniør

Dette er Amar sine opplevelser ved California State University Northridge:

Å være en student ved CSUN føles egentlig i bunn og grunn litt surrealistisk i forhold til å være student i Norge. Alt er så utrolig massivt med tanke på campus, antall folk og fasiliteter generelt. Siden man har stor frihet til å velge forskjellige fag/forelesninger så kan hverdagen på campus variere veldig etter hva en selv ønsker. Min hverdag var typisk at jeg kom meg opp til skolen tidlig på morgenen, hadde noen fag, så gikk jeg til Student Recreation Centre (SRC) og svømte i bassenget. SRCen på den skolen der er helt syk… Det er det største treningssenteret jeg har vært på. Skolen har helt utrolige ressurser tilgjengelig som er både faglige og for kos. Det finnes tutoring-centers hvor folk hjelper deg med fag, Oasis Wellness Center hvor du kan få massasje, ta deg en lur og slappe av, og så har man SRCen som jeg nevnte. Biblioteket er helt sykt også!

Dette må du få med deg!

Her er det lett å bare nevne alle de tingene man bare MÅ gjøre når man er i California. Hollywood, Six Flags, Universal Studios, Disneyland. Men det er en ting jeg anbefaler mye mer enn alle disse til sammen, og det er faktisk Outdoor Ventures som er en ressurs ved CSUN. Der kan du dra på campingturer over helga til de SYKESTE plassene du kan tenke deg. Jeg anbefaler på det HØYESTE turen til Zion, Yosemite, Sequoia og Black Canyon. GO FOR IT!

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Skulle ønske jeg hadde en oversikt over alle ressursene som var tilgjengelige for oss. Vær utadvendt! Snakk med internasjonale rådgivere, andre studenter, osv. Det er utrolig sosialt miljø og folk er veldig inklusive.

Kontakte Amar Duranovic? Amarduranovic93@gmail.com