University of South Australia – Stipend

University of South Australia tilbyr stipender som er mulige å få for norske studenter med gode karakterer:

  • International Merit Scholarship: 15% reduksjon i skolepenger for hele studiet (både for bachelor- og mastergrader)
  • Vice Chancellor’s International Excellence Scholarship (VCIEs): 50% stipend for studenter med ekstremt gode karakterer.

Du blir automatisk vurdert for International Merit-stipendet, så du trenger dermed ikke en egen stipendsøknad. For stipendet på 50% så blir studenter med svært gode karakterer invitert til å søke. Stipendene gis ut i fra hvilke karakterer du har. Det finnes også noen fagspesifikke stipender som det er mulig å søke på. For mer informasjon om alle stipender hos UniSA samt deres vilkår, se her.

For mer informasjon og hjelp med søknaden, registrer deg for studieveiledning under, eller ta kontakt med en av våre veiledere direkte.

Detaljer vedrørende stipendet er korrekt ved publiseringsdato. Kriteriene og sum kan endre seg. Endelig stipendvurdering blir gjort av det aktuelle universitet etter at du har søkt.

 

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.