USA Storbritannia New Zealand Canada Australia Singapore

Semesterstudier i utlandet

Ønsker du å studere et semester eller to i utlandet? Vi her i Study Outside Norway (SONOR) er eksperter på semesterstudier i utlandet! Vi kan tilby deg unike muligheter i samarbeid med universiteter i Australia, New Zealand, Storbritannia, Singapore, Canada og USA.

Semesterstudier rett etter videregående

Vi kan tilrettelegge for studieopplegg for deg som enten er under utdanning i Norge og ønsker deg ut ett eller to semestre, eller for deg som rett og slett ønsker et semester ut før du starter din videre utdanning. Etter 13 år på skolebenken frister det kanskje å reise ut og oppleve verden? Eller kanskje du har jobbet i noen år og vil ha en myk start inn i det akademiske igjen? Da kan SONORs semestertilbud være noe for deg!

Semestersttudier i utlandet som del av din utdanning

For mange av dere er det også aktuelt med utveksling fra ditt norske studiested. Her er vi behjelpelige med å kartlegge hvilke skoler som har studieprogram som er kompatible med ditt nåværende studium. Vi har en rekke skoler med enorme fagkataloger. Våre skoler kan tilrettelegge for deg perfekte utvekslingssemesteret!

Registrer deg for veiledning for semesterstudier i utlandet

Ønsker du hjelp til å kartlegge et semester eller år i utlandet? Registrer deg for studieveiledning.

 

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.