Tilbake til Praktisk Informasjon

Webinarer om studier i utlandet – høsten 2020

Ting er litt annerledes denne høsten. Derfor blir våre vanlige møter med dere – ansikt til ansikt – flyttet til digitale skjermer. På høsten pleier vi å dra rundt til deres videregående skoler, og treffe dere der dere er. Vi har også vanligvis representanter fra universiteter på besøk her i Norge for å fortelle om sine universiteter og hva de kan tilby deg som utenlandsstudent.

Vil vil likevel gi dere mulighet til å få så mye informasjon som mulig, selv om det ikke blir mulig med fysiske arrangementer i år. Vi arrangerer derfor flere digitale webinarer gjennom oktober og november. Hvert webinar tar for seg ulike temaer og emner, og du vil få tid til å stille spørmål.

Som alltid, det er helt gratis å delta på webinarene og det er også helt uforpliktende. Det betyr at du kan sitte og høre på og finne ut om dette faktisk er noe for deg, før du bestemmer deg for om du vil søke eller ikke.

Påmelding til webinarene gjøres ved å fylle ut skjemaet under, eller i presentasjonen av de ulike webinarene. Mer informasjon om hvert enkelt webinar finner du her. Har du noen flere spørsmål om et enkelt webinar? Da er det bare å sende en mail til den aktuelle veilederen hos oss.


Påmelding til webinarer høst 2020

 • Huk av for hvilke webinarer du ønsker å delta på

  Du vil få mer informasjon om de aktuelle webinarene på e-post fra våre veiledere. Du kan også finne mer informasjon om hvert webinar under påmeldingsskjemaet.
  Alle webinarer vil foregå i tidsrommet kl. 18.00 - 20.00 de aktuelle datoene.

 

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.