Tilbake til Praktisk Informasjon

Generelt om visum

Et visum er et dokument som gir deg som student rettigheter til å oppholde deg i et land over en spesifikk tidsperiode. Dette dokumentet er en viktig del av dine forberedelser etter at opptaket ved drømmestudiet er avklart.

Husk at vi her i SONOR ofte har en oversikt over dette, men for at du skal få siker informasjon og oppdatert informasjon vedrørende visumbestemmelser som gjelder for deg er det viktig at du har direktekommunikasjon med det aktuelle lands immigrasjonsmyndigheter. SONOR kan ikke gi noen garantier for visum og innreisegodkjenninger.

Kontakt oss for gratis veiledning

Registrer deg her for gratis og uforpliktende veiledning

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.