Tilbake til Praktisk Informasjon

Utdanningsmesser januar og februar 2020

Vi i SONOR inviterer hvert år alle samarbeidsuniversitetene våre til å være med oss på utdanningsmesser rundt omkring i Norge, i januar og februar. Dette er en flott mulighet for deg å treffe en representant fra det universitetet du lurer på om du skal søke opptak til. Kanskje du til og med allerede har søkt opptak til én eller flere skoler, og ønsker å ta en prat fordi det både er gøy og hyggelig?

Studieveiledere fra SONOR er alltid til stede, og universitetene står på standen vår sammen med oss. Du trenger bare å finne SONOR i messehallen, med andre ord. Vi hjelper til med å introdusere deg for skolene hvis du ønsker det, og er selvfølgelig også tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Under ser du en liste over hvilke universiteter du kan treffe hvor. Finner du ikke det universitetet du leter etter? Ta kontakt med SONOR – vi hjelper deg med den informasjonen du trenger uansett, det er ikke sånn at du må ha møtt skolen for å kunne søke om opptak til studier.

Hvem kan du møte og hvor?

Ønsker du å avtale en tid for å snakke med enten oss her i SONOR eller en av partneruniversitetene som skal delta på messene? Ta kontakt med en av våre veiledere for å kartlegge dine muligheter for et individuelt møte. Full oversikt over hallene messene er og åpningstider finner dere her: www.tautdanning.no 

  • Ingen registrerte partneruniversitet enda.

Vi sees på utdanningsmessen!

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.