Tilbake til Praktisk Informasjon

UCAS-seminar: Studier i Storbritannia 2020

Ønsker du å studere i Storbritannia, men er usikker på hvordan du søker og hva en søknad krever?

Siden vikingtiden har nordmenn flokket til Storbritannia – men den eneste skatten vi røver med oss hjem i dag er en solid, britisk utdanning. Få steder rommer så mye historie, kultur og imponerende landskap som Storbritannia. Dette er tross alt landet som kan by på alt fra frityrstekt haggis til curryer som gir deg vann i munnen. De fargerike tradisjonene står i spennende kontrast til landets ledende posisjon innen musikk, mote og kunst.

Britiske universiteter blant de mest ettertraktede i verden, og bredden i fagtilbudet er stor. Her har du gode muligheter for å spesialisere deg innenfor fagfelt som kanskje ikke er tilgjengelige her i Norge. Uansett hva du vil studere er sjansen stor for at drømmeuniversitetet ditt befinner seg nettopp her

For å søke studier i Storbritannia må du søke gjennom UCAS – deres Samordna opptak.

13. januar vil vi i Study Outside Norway (SONOR) ha seminar om UCAS, som er søknadssystemet som brukes for å søke høyere utdanning i Storbritannia. Vi kommer til å forklare hvordan man fyller ut selve søknaden, hva som må være med i en søknad, og noen tips til hvordan man skal skrive personal statement og den akademiske referansen. Vi vil også snakke litt generelt om studier i utlandet og hva vi i SONOR gjør.

Om du ikke har begynt å se på studier i Storbritannia så anbefaler vi at du tar kontakt med en veileder i SONOR i dag for å starte prosessen. Vi samarbeider med 21 universiteter i Storbritannia, som til sammen tilbyr mange hundre studiemuligheter.

TID OG STED

Oslo

Tid: 13. januar, 17.00 – 19.00
Sted: SONORs kontorer i Torggata 11 (Strøget, over Angst bar)

Bergen

Tid: 13. januar, 17.00 – 19.00
Sted: SONORs kontor i Halfdan Kjerulfs gate 4 (5. etasje)

Trondheim

Tid: 13. januar, 17.00 – 19.00
Sted: SONORs kontor i Kjøpmannsgata 10

For påmelding send en mail til info@sonor.no og angi hvilken by du ønsker å delta i.

Ta med egen datamaskin slik at du kan fylle ut søknaden samtidig.

Om du har spørsmål så er det bare å ta kontakt.

Vel møtt til seminar om Storbritannia og UCAS!

 

 

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.