Tilbake til Praktisk Informasjon

Studiedestinasjon: Singapore

Bystaten Singapore er litt som hele verden i miniatyr – samlet på et område som knapt er større enn Oslo kommune.

Dette er the Lion City. Over fem millioner innbyggere fra alle verdenshjørner bor på denne lille øya ved ekvator. Singapore er en eksepsjonelt trygg, velfungerende, ren og effektiv by. Den forbindes kanskje mest med et hypermoderne finansielt distrikt med futuristiske skyskrapere og en av de travleste havnene i verden. Skrap litt i overflaten, og det som trer fram er Little India med sine fargesprakende templer og sarikledde kvinner, og en skikkelig smak og følelse av Kina i China Town.

Flytter du hit vil du fort merke den enorme betydningen sammensmeltningen av disse kulturene har hatt for Singapore – både for økonomien, maten og språket. Lokale fusionretter vil garantert gi deg minneverdige kulinariske opplevelser. Singlish, den lokale varianten av engelsk, har et unikt tempo og blander gjerne inn ord fra de tre andre offisielle språkene i landet. Dette er en sjarmerende og effektiv måte å snakke engelsk på, som du fort vil lære deg å sette pris på.

Mesteparten av byens økonomi er basert på internasjonal handel. Det er nok derfor ikke så overraskende at ulike business- og ledelsesrelaterte fag er blant de mest populære studieområdene på landets universiteter. Singapore er en av de såkalte tigerne i asiatisk økonomi, og har hatt en svært kraftig økonomisk vekst de siste tiårene.

Asia blir stadig viktigere på verdensbasis, både når det gjelder økonomi, politikk og kultur. SONOR oppfordrer deg til å ta denne utviklingen på alvor og velge å studere i Singapore!

Klikk for å lese mer om:

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.