Tilbake til Praktisk Informasjon

Studiedestinasjon: New Zealand

For norske studenter i New Zealand vil nok mye ved landet virke kjent ved første øyekast: fjordene, fjellene, frodigheten.

Her kan du glemme kalde vintre – det deilige klimaet med varme somre og milde vintre vil nok oppleves som eksotisk for en frossen nordboer. Og landet i seg selv vil nok virke mye mer mangfoldig enn det vi er vant til hjemmefra.

Uansett hvor du befinner deg på New Zealand, er du i umiddelbare nærhet til vakre strender, flotte turstier og eventyrlige øyer. Ekstremsportutøvere elsker dette landet, men rolige kajakkturer eller en god, gammeldags fjelltur er heller ikke noe å fnyse av. Sammenlignet med nabolandet Australia er New Zealand også så godt som fritt for giftige og farlige insekter og krypdyr. Så her er det bare å puste ut – og virkelig nyte opplevelsen.


 

 

 

 

 

 

SONOR har sine to samarbeidsuniversiteter i Auckland, landets største by. Her finner du en spennende blanding av urbant byliv og flott natur. I Auckland finnes alt du kan ønske deg av en storby. Gjør deg klar for spennende kulturopplevelser som konserter, teater, mote og kunst – gjerne med sin egen, maoriske vri. Maoriene er øyas urbefolkning, og sammen med de mange andre ulike kulturene som er representert på New Zealand sørger de for at mangfoldet blomstrer. Dette bidrar til et dynamisk og spennende samfunn med rom for andre måter å tenke og leve på. Enten du ønsker å studere på University of Auckland eller ved Auckland University of Technology, finnes det garantert et alternativ for deg i Auckland.

Det er ikke uten grunn at dette er blitt rangert blant verdens mest fredelige land. Her får du rom til å være deg selv – eller finne deg selv, om det er det du trenger.

Klikk for å lese mer om:

 

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.