Tilbake til Praktisk Informasjon

Studiedestinasjon: New Zealand

For norske studenter i New Zealand vil nok mye ved landet virke kjent ved første øyekast: fjordene, fjellene, frodigheten.

Her kan du glemme kalde vintre – det deilige klimaet med varme somre og milde vintre vil nok oppleves som eksotisk for en frossen nordboer. Og landet i seg selv vil nok virke mye mer mangfoldig enn det vi er vant til hjemmefra.

Uansett hvor du befinner deg på New Zealand, er du i umiddelbare nærhet til vakre strender, flotte turstier og eventyrlige øyer. Ekstremsportutøvere elsker dette landet, men rolige kajakkturer eller en god, gammeldags fjelltur er heller ikke noe å fnyse av. Sammenlignet med nabolandet Australia er New Zealand også så godt som fritt for giftige og farlige insekter og krypdyr. Så her er det bare å puste ut – og virkelig nyte opplevelsen.


 

 

 

 

 

 

SONOR har sine to samarbeidsuniversiteter i Auckland, landets største by. Her finner du en spennende blanding av urbant byliv og flott natur. I Auckland finnes alt du kan ønske deg av en storby. Gjør deg klar for spennende kulturopplevelser som konserter, teater, mote og kunst – gjerne med sin egen, maoriske vri. Maoriene er øyas urbefolkning, og sammen med de mange andre ulike kulturene som er representert på New Zealand sørger de for at mangfoldet blomstrer. Dette bidrar til et dynamisk og spennende samfunn med rom for andre måter å tenke og leve på. Enten du ønsker å studere på University of Auckland eller ved Auckland University of Technology, finnes det garantert et alternativ for deg i Auckland.

Det er ikke uten grunn at dette er blitt rangert blant verdens mest fredelige land. Her får du rom til å være deg selv – eller finne deg selv, om det er det du trenger.

Klikk for å lese mer om:

 

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.