Tilbake til Praktisk Informasjon

Gouda Studentforsikring

Gouda Studentforsikring

SONOR har etablert et samarbeid med Gouda reiseforsikring og deres studentforsikring. Les mer om hvorfor du bør skaffe forsikring her.

Hvem kan kjøpe denne forsikringen?

Studentforsikringen kan kjøpes av medlemmer i norsk folketrygd som studerer på heltid i utlandet.

Dersom du er norsk statsborger og mottar støtte til studier i utlandet fra Lånekassen er du automatisk medlem i folketrygden. Hvis du ikke er norsk statsborger eller ikke mottar støtte fra Lånekassen, må du selv ordne bekreftelse på helserettigheter. Mer informasjon finner du hos på helsenorge.no.

Forsikringsperioder

Studentforsikringen kan tegnes for 6 eller 12 måneder. På studentforsikringen kan du selv velge den geografiske dekningen som passer deg best. Med Goudas studentforsikring kan du velge mellom Norden, Europa eller Verden.

Hvor gjelder studentforsikringen?

Studentforsikringen gjelder for den perioden du har kjøpt forsikringen. I din studentforsikring ligger det også en reiseforsikring. Denne reiseforsikringen gjelder på alle ferie – og fritidsreiser i hele verden med inntil 45 dagers varighet. Fra fast bosted på studiestedet, eller fra hjemadressen i Norge. Reiseforsikringen gjelder for hele verden uansett om du har kjøpt en studentforsikring for Norden, Europa eller Verden.

Døgnåpen alarmsentral

Gouda Reiseforsikring sørger for din sikkerhet under studietiden. Vi tilbyr deg ikke kun en studentforsikring, men et konsept som sikrer deg hjelp uansett hvor og når du trenger det. Gouda har sin egen alarmsentral, hvor det sitter servicemedarbeidere klare til å hjelpe deg uansett skadesituasjon 24 t i døgnet. I tillegg har alarmsentralen leger, spesialister, sykepleiere og krisepersonell tilgjengelig til enhver tid, slik at hjelpen kun er en telefonsamtale unna.

Fritidsaktiviteter inkludert

Forsikringen har ingen begrensninger for vanlige fritidsaktiviteter. Vær likevel oppmerksom på at ulykkesforsikringen har halv utbetaling ved skader som følge av utøvelse av farlig sport, eksempelvis off-piste kjøring, klatring eller dykking dypere enn 40 meter.

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.