Tilbake til Praktisk Informasjon

Studentforsikring – Gouda

SONOR har etablert et samarbeid med Gouda reiseforsikring og deres studentforsikring. Les mer om denne forsikringen i teksten under her.

Studentforsikringen kan kjøpes av medlemmer av norsk folketrygd som har en fast skole-/studiestedadresse. Utenlandsstudenter skal i tillegg være medlem av NAV Utland, (tidligere Folketrygdkontoret for utenlandssaker) med rett til utvidet stønad til helsetjenester under studieoppholdet, for å kunne kjøpe forsikringen til de priser som ligger på disse sider.

Les mer om NAV Utland her. Det er forsikredes eget ansvar at kravet til medlemskap i NAV Utland er tilfredsstilt.

Studenter uten medlemskap i NAV Utland kan også kjøpe forsikringen, men må kontakte Gouda for spesialpriser.

Studentforsikringen kan kun kjøpes dersom du skal gjennomføre et heltidsstudie.

Forsikringsperioder

Studentforsikringen kan tegnes for 6 eller 12 måneder. På studentforsikringen kan du selv velge den geografiske dekningen som passer deg best. Med Goudas studentforsikring kan du velge mellom Norden, Europa eller Verden.

Hvor gjelder studentforsikringen?

Studentforsikringen gjelder for den perioden du har kjøpt forsikringen. I din studentforsikring ligger det også en reiseforsikring. Denne reiseforsikringen gjelder på alle ferie – og fritidsreiser i hele verden med inntil 45 dagers varighet. Fra fast bosted på studiestedet, eller fra hjemadressen i Norge. Reiseforsikringen gjelder for hele verden uansett om du har kjøpt en studentforsikring for Norden, Europa eller Verden.

Hvem er dekket av studentforsikringen?

Studentforsikringen gjelder for den som er nevnt i forsikringsbeviset, og som innehar et gyldig studiebevis for hele forsikringsperioden.

Døgnåpen alarmsentral

Gouda Reiseforsikring sørger for din sikkerhet under studietiden. Vi tilbyr deg ikke kun en studentforsikring, men et konsept som sikrer deg hjelp uansett hvor og når du trenger det. Gouda har sin egen alarmsentral, hvor det sitter servicemedarbeidere klare til å hjelpe deg uansett skadesituasjon 24 t i døgnet. I tillegg har alarmsentralen leger, spesialister, sykepleiere og krisepersonell tilgjengelig til enhver tid, slik at hjelpen kun er en telefonsamtale unna.

Fritidsaktiviteter inkludert

Forsikringen har ingen begrensninger for vanlige fritidsaktiviteter. Vær likevel oppmerksom på at ulykkesforsikringen har halv utbetaling ved skader som følge av utøvelse av farlig sport, eksempelvis off-piste kjøring, klatring eller dykking dypere enn 40 meter

Kontakt oss for gratis veiledning

Registrer deg her for gratis og uforpliktende veiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.