Tilbake til Praktisk Informasjon

Internasjonal studiemesse

Obs! Siden du er på nå er for 2019. Informasjonen vil bli oppdatert så snart vi har alt klart for 2020. Ønsker du å bli oppdatert om endringer, registrer deg på «gratis veiledning».

Study Outside Norway (SONOR) med partnere arrangerer årets begivenhet for norske studenter som er interessert i å studere i USA, Canada, Australia, New Zealand, Singapore, Storbritannia eller medisin! Vår studiemesse tiltrekker over 40 universiteter fra hele verden. Ta turen innom for å kartlegge hva disse skolene kan tilrettelegge for. 

16. – 19. september

I løpet av uke 38 (mandag 16.september til torsdag 19.september) er SONORs studieveiledere sammen med en rekke av våre partneruniversiteter tilgjengelige for deg i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo. Studiemessene er en glimrende arena for å få svar på akkurat det du lurer på om studier i utlandet. Studiestøtte, søknadsprosedyrer og innhold, hvilke fag som er tilgjengelige, opptakskrav, kostnader ved studiestedet og lignende. Her kan du stille spørsmålene direkte til universitetene, eller til en av studieveilederne i SONOR.

Når, hvor og hvem?

Vi håper at du som studiesøkende benytter deg av denne muligheten til å møte oss på en av våre studiemesser. I oversikten under finner du detaljer om når og hvor vi vil være i de forskjellige byene. Det er selvsagt gratis å delta på messen!

  • Når: 17:00 til 18:30
  • Hvor: Scandic Ørnen (Lars Hilles gate 18, 5008 Bergen)

Hvem kan du møte?

I løpet av de ulike arrangementene vil både vi i SONOR, ANSA og følgende studiesteder være representert:


Storbritannia:


USA:


Australia:


New Zealand


Singapore


Canada:


VEL MØTT TIL STUDIEMESSE!

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.