Tilbake til Praktisk Informasjon

Studiemesser september 2018

Study Outside Norway (SONOR) med partnere arrangerer årets begivenhet for norske studenter som er interessert i å studere i USA, Canada, Australia, New Zealand, Singapore, Storbritannia eller våre nye skoler i Sentral-Europa! Vår studiemesse tiltrekker over 40 universiteter fra hele verden. Ta turen innom for å kartlegge hva disse skolene kan tilrettelegge for. 

NB: Dette er informasjon for arrangementene i 2018. Vi kommer tilbake med oppdatert informasjon vedrørende tilsvarende arrangementer høsten 2019 på et senere tidspunkt.

Studiemesse i uke 38

I løpet av uke 38 (mandag 17.september til torsdag 20.september) er SONORs studieveiledere sammen med en rekke av våre partneruniversiteter tilgjengelige for deg i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo. Studiemessene er en glimrende arena for å få svar på akkurat det du lurer på om studier i utlandet. Studiestøtte, søknadsprosedyrer og innhold, hvilke fag som er tilgjengelige, opptakskrav, kostnader ved studiestedet og lignende. Her kan du stille spørsmålene direkte til universitetene, eller til en av studieveilederne i SONOR.

Når, hvor og hvem?

Vi håper at du som studiesøkende benytter deg av denne muligheten til å møte oss på en av våre studiemesser. I oversikten under finner du detaljer om når og hvor vi vil være i de forskjellige byene. Det er selvsagt gratis å delta på messen!

Bergen
Dato: Mandag 17.september
Når: 17:00 til 18:30
Hvor: Scandic Ørnen (Lars Hilles gate 18, 5008 Bergen)

Stavanger
Dato: Tirsdag 18. september
Når: 17:00 til 18:30
Hvor: Clarion Hotel Stavanger (Arne Rettesdals gate 14, 4004 Stavanger)

Trondheim
Dato: Onsdag 19. september
Når: 17:00 til 18:30
Hvor: Radisson Blue Royal Garden (Kjøpmannsgata 73, 7010 Trondheim)

Oslo
Dato: Torsdag 20. september
Når: 17:30 til 19:30
Hvor: Scandic St. Olav plass (St. Olavs plass 1, 0165 Oslo)

Hvem kan du møte?

I løpet av de ulike arrangementene vil både vi i SONOR, ANSA og følgende studiesteder være representert:


Storbritannia:


USA:


Australia:


New Zealand


Singapore


Canada:


Sentral-Europa (Medisin-, tannlege- og veterinærstudier) Disse skolene er representert av vår veileder i Oslo, Margrethe.

 

VEL MØTT TIL STUDIEMESSE!

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.