Tilbake til Praktisk Informasjon

SONOR i Tromsø

Bor du i Tromsø-området og er interessert i studier i utlandet?  2. – 6. desember vil Study Outside Norway (SONOR) være i byen. Har du spørsmål om hvordan det egentlig er å studere i Australia, spørsmål om finansiering av studier i USA eller hva Brexit betyr for deg som student i Storbritannia, kan vi hjelpe deg med dette.

Ønsker du en-til-en veiledning om hva som kan passe deg, er det mulighet å avtale dette med veileder Kristin. I tillegg vil det holdes et foredrag om studier i utlandet 5. desember.

Sted: Quality Hotel Saga
Tid: 1700 – 1900
Påmelding: kristin@sonor.no
Det blir servert kaffe og te

Ved spørmål eller avtale om veiledning, ta kontakt med Kristin direkte på kristin@sonor.no.

SONOR tilbyr gratis og uforpliktende studieveiledning til deg som har lyst til å studere i USA, UK, Canada, Australia, Singapore og New Zealand. I tillegg kan vi hjelpe deg med å søke på utvalgte universiteter som tilbyr medisin og tannlegestudier i EU. 

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.