Tilbake til Praktisk Informasjon

Infomøte: Studier i New York

Neonlys, tutende taxier og skyskrapere så høye at du får vondt i nakken – New York er byen som aldri sover. SONOR samarbeider med seks universiteter i New York-området. Her kan du studere alt fra mote, business til ingeniørstudier, både gjennom semesterstudier, årsstudier og hele grader. New York er byen som kan passe for alle.

TID OG STED

Tid: 11. november, 17.00 – 19.00
Sted: SONORs kontorer i Torggata 11 (Strøget, over Angst bar)
Påmelding: send mail til mari@sonor.no

Hva er planen?

Første halvdel av informasjonsmøtet vil SONOR snakke litt generelt om studier i New York. Her vil vi presentere våre partnere, hva man kan studere, praktisk informasjon som søknadsfrister, opptakskrav og økonomi, og litt generelt om hvordan livet er som student i USA. Denne delen vil bli holdt av Mari som selv har studert i New York State.

Andre halvdel av informasjonsmøtet vil en representant fra Mercy College fortelle litt om universitetet og hva de tilbyr, samt litt om hvordan det er å studere i New York.

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.