Tilbake til Praktisk Informasjon

Idrettsstipend i USA – CSUSA

Fra tid til annen får vi her i Study Outside Norway (SONOR) henvendelser fra studenter som er på jakt etter idrettsstipend i USA. Vi jobber ikke direkte med skoler i USA med dette som formål. Vi har skoler som har idrettsstipend, men i det store og hele så er våre stipender akademiske stipender.

For å hjelpe dere som har ambisjoner på høyeste nivå innenfor idrett i USA har vi etablert et partnerskap med College Scholarships USA.

College Scholarships USA (CSUSA) har siden oppstarten i 2008 hjulpet over 2000 studenter til USA på idrettsstipend. De gir idrettsutøvere fra alle sportslige nivåer mulighet til å kombinere høyere utdanning med idrett og idrettsstipend ved amerikanske colleger og universiteter. De forhandler frem idrettsstipend innen fotball (soccer), golf, tennis, svømming, friidrett og mange flere ved skoler over hele USA. Å benytte seg av CSUSAs tjenester optimaliserer mulighetene for et best mulig stipend. CSUSA fungerer som støttespiller og rådgiver for studenter i forbindelse med valg av college, og er eksperter på regelverket i de ulike collegeligaene, evaluering av stipendmuligheter for studenter, skolesøknadsprosessen, visumprosessen og resten av det omfattende papirarbeidet som hører med en slik prosess. Som CSUSA-student er de med deg gjennom hele den fantastiske collegetiden.

Les mer om CSUSA på www.csusa.no, eller ta kontakt på mail: info@csusa.no

Kontakt oss for gratis veiledning

Registrer deg her for gratis og uforpliktende veiledning

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.