Tilbake til Praktisk Informasjon

EducationUSA Fair 2019

USA har kanskje et av verdens beste utdanningssystemer, med universiteter som dominerer internasjonale rangeringslister og studiemuligheter innen alle tenkelige fagfelt. Men vet du egentlig hva er det som gjør utdanning i USA så unikt?

Kom på EducationUSA Fair 9. november, og lær mer! Kanskje vil du finne ditt drømmeuniversitet?

Bli med, det blir gøy!

På messen kommer det 30+ universiteter, Lånekassen for studenter i utlandetANSA – Association of Norwegian Students AbroadNORAM – The Norway-America AssociationAmerican College of NorwaySONORCSUSA – College Scholarship USA og mange mange flere.

Det blir seminarer, konkurranser, og flere overraskelser!
Meld deg på i dag for å være med i trekningen av spennende premier.

Hvor, når, hvordan?

Dato: 9. november 2019 kl 11.00 – 16.00
Sted: Clarion Hotel The Hub, Oslo
Koster det noe? Nei – det er gratis!

Hva får du oppleve på EducationUSA Fair?

Her kan du treffe mer enn 30 universiteter som ønsker at DU skal begynne på deres skoler. Spør dem om hva du kan studere, hva det finnes av stipend og hvordan studielivet blir i USA. Visste du at du har større sjanse for opptak ved et universitet om du har møtt dem?

SONOR vil også være til stede for å svare på alle spørsmål du måtte ha om studier i USA – uansett hva det måtte være! Vi hjelper deg med å få oversikt over grader, opptakskrav og kostnader. Skulle du snakke med et universitet som vi samarbeider med og du vil søke på, står vi klare til å hjelpe deg med å komme i gang.

Arrangementet er for deg som vil studere til en bachelor og master, utveksling eller full grad i utlandet – vi vil hjelpe deg! Ta gjerne med deg andre som er nysgjerrige – mammaer og pappaer, venninner og venner er og hjertelig velkomne!

Vi gleder oss til å se deg der!

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.