‹ Tilbake til Praktisk Informasjon

Du rekker fortsatt å søke studier i utlandet med oppstart til høsten!

Har du søkt på noe i Norge du kanskje ikke vil studere likevel? Får du ikke snittet du håpet på eller har du bare lyst til å studere et helt annet sted? Du rekker fortsatt å søke, men ta kontakt i dag for å kartlegge dine muligheter!

 

 

Så hvor kan du fortsatt rekke å søke studier?

Storbritannia

For norske og ikke-britiske søkere kan du søke helt frem til 30. juni. Du kan lese mer om våre studiesteder her. Her kommer våre beste tips til søknaden:

 

 

Australia

I Australia rekker du fortsatt opptaket ved studiesteder med studiestart i slutten av juli, men i tillegg har vi tre universiteter med litt senere opptak det er mulig å søke på:

De aller fleste har oppstart i i februar – mars, så om du har lyst på et halvt år med fri før studiene, er dette en fantastisk mulighet! Du kan lese om alle våre studiesteder i Australia her.

 

 

Singapore

Vårt samarbeidsuniversitet i Singapore har opptak tre ganger i året, og neste oppstart er i sent oktober. Les mer om vår samarbeidsuniversitet her:

USA

Våre partnere i USA har stort sett rullerende opptak. Ta kontakt med en av våre veiledere for å kartlegge dine videre muligheter over dammen.

Registrer deg for gratis studieveiledning

 

 

I likhet med Australia, er det også mulig å begynne på studier rett etter jul der. Anbefalt søknadsfristen er da rundt 1. november.

 

Frista? Ikke vent – søk idag!

 

Registrer deg for gratis studieveiledning