‹ Tilbake til Praktisk Informasjon

Commonwealth Bank

Det er viktig å ha på plass gode bank- og forsikringsordninger før du begynner på utenlandsoppholdet ditt. Det kan derfor lønne seg å bruke litt tid på å finne ut hva som vil være mest gunstig for deg som utenlandsstudent. Det finnes mange aktører, og alle mener selvsagt at deres tilbud er best. Du bør sette deg inn i tilbudene som finnes, og prøve å finne ut hvilke rettigheter og forpliktelser du har som kunde. Skal du studere i utlandet over lengre tid er det vanlig å opprette en lokal bankkonto. Vanligvis har studiestedene litt informasjon om opprettelse av bankkonto, enten i opptakspapirene eller på nettsiden sin. Dette vil normalt sett være en del av introduksjonsprogrammet ved skolen også.

Vi i SONOR har samarbeid med Commonwealth Bank i Australia, som gir deg muligheten til å registrere deg for å få bankkonto og bankkort før du kommer til Australia.

Dette må du gjøre via denne linken.

Om du er interessert i å opprette en bankkonto hos Commonwealth Bank gi beskjed til din veileder i SONOR. Din veileder kan også sende deg instrukser på hvordan du går frem med søknaden og annen praktisk informasjon.

Du slipper å betale månedsavgift så lenge du er registrert som student. Commonwealth bank har bankfilialer på flere av universitetene vi samarbeider med. Vi anbefaler at du velger å hente kortet i en av filialene i nærheten av universitet du starter ved. For mer informasjon om hvor du finner den nærmeste banken, snakk med din veileder.

 

Registrer deg for gratis studieveiledning