Tilbake til Praktisk Informasjon

ANSA

ansaANSA er utenlandsstudentenes interesseorganisasjon og representerer alle norske studenter i utlandet.

Med ANSA i ryggen reiser du aldri alene. Oppstår det situasjoner du ikke var helt forberedt på før du reiste, kan ANSAs egen sosialrådgiver hjelpe deg med både store og små problemer. I krisesituasjoner har ANSA et beredskap som vil hjelpe deg så godt som mulig. Uansett om problemet er stort eller smått, ta kontakt. – ANSA er her for deg!

ANSA driver Norges nasjonale informasjonssenter for utenlandsstudier og tilbyr deg gratis, nøytral veiledning. Organisasjonen sitter også på et enormt nettverk av nåværende og tidligere utenlandsstudenter som kan fortelle deg om sin studiehverdag gjennom erfaringsrapporter eller som kontaktpersoner.

Som medlem i ANSA kan du tegne en gunstig forsikring som er spesielt rettet mot utenlandsstudenter. ANSA har også en rekke andre goder du som medlem kan dra nytte av.

For mere informasjon om og bestilling av ANSA medlemskap og studentforsikring se:
www.ansa.no/medlem og www.ansa.no/forsikring

Kontakt oss for gratis veiledning

Registrer deg her for gratis og uforpliktende veiledning

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.