Gap year i Singapore

Du bestemmer!

Fremadstormende, rent og en utdanning på høyt nivå – Singapore er destinasjonen for deg som vil mer.

Velkommen til the Lion City. Over fem millioner innbyggere fra alle verdenshjørner bor på denne lille øya ved ekvator. Singapore er en eksepsjonelt trygg, velfungerende, ren og effektiv bystat. Den forbindes kanskje mest med et hypermoderne finansielt distrikt med futuristiske skyskrapere og en av de travleste havnene i verden. Skrap litt i overflaten, og det som trer fram er Little India med sine fargesprakende templer og sarikledde kvinner, og en skikkelig smak og følelse av Kina i China Town.

Asia blir stadig viktigere på verdensbasis. Vi i SONOR oppfordrer deg til å ta denne utviklingen på alvor. Studer i Singapore!

Din unike opplevelse i Singapore

  • Studer ved et anerkjent, australsk universitet – midt i Asia
  • En av verdens mest multikulturelle byer, her er du sikret et internasjonalt nettverk
  • Studer business der det skjer. Ikke et kjedelig øyeblikk
  • Fire fag gir rett til støtte fra Lånekassen
  • Her er det mulig å starte i mars, juli eller november

Hvordan fungerer gap year-programmet ved JCU Singapore?

Gjennom SONOR søker du opptak ved JCU Singapore som study abroad-student. Sammen med din veileder i SONOR plukker du ut en liste på 6-8 fag som du kunne være interessert i å ta, i prioritert rekkefølge.  Spør din veileder om du er usikker på hvilke fag du kan velge. Det er mulig å ta Study Abroad både på bachelor- og masternivå.

Når du har fått godkjent fire fag er du fulltidsstudent og har rett til støtte fra Lånekassen. Da kan eventyret ditt begynne.

Hva kan jeg studere?

Du kan velge mellom en rekke spennende fag, på tvers av alle studiene som JCU Singapore tilbyr. Særlig populært er fag innenfor ulike tema i business, turisme, psykologi og IT.

Interessert i å lese mer om studier i Singapore? Det kan du gjøre her.

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her