Film i Los Angeles

Ønsker du et semester med introduksjon i film og TV produksjon samtidig som du får oppleve filmens mekka Los Angeles? Santa Monica College sammen med SONOR tilrettelegger for et skreddersydd program for deg som er nysgjerrig på videre muligheter innenfor dette fagfeltet.

SONORs GAP Year program er tilrettelagt slik at du søker om opptak på et skreddesydd semester eller årsstudium ved SONORs partnerskoler. Alle fagene er plukket på forhånd og er sikret at de gir rett til studiestøtte fra Lånekassen. Du blir immatrikulere ved det aktuelle studiestedet sammen med andre internasjonale og nasjonale studenter.

All undervisning er på engelsk og er fulltidsstudier som er støttet at Lånekassen.

Kjappe fakta om Santa Monica College

  • SMC er ledende i California på overføringer til UC og CSU-systemene kombinert.
  • SMC har et stort internasjonalt miljø.
  • Rådgivningsnettverket ved dette community colleget er blant de best utbygde i California.
  • SMC ligger et steinkast fra Stillehavet og verdensberømte Santa Monica Beach, og midt i vakre Santa Monica.
  • Studerer du ved SMC har du det perfekte utgangspunktet for å utforske L.A. Behøver vi si mer?

Les mer om selve universitetet hvor all undervisning foregår her.

Litt om faget:

Disse studiene vil gi deg en grundig innføring i både filmteori og -historie, og mer praktiske aspekter ved film- og videoproduksjon. Det varierer fra grad til grad om fokus er mest på teori eller produksjon, men de fleste fagene vil gi deg en blanding av tekniske, kreative og forretningsmessige ferdigheter. Flere universiteter lar deg også kombinere filmstudier med andre fag, som for eksempel historie, filosofi eller sosiologi.

Hvilke fag inneholder pakken

Få gratis studieveiledning

Registrer deg her

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.