Tilbake til Spørsmål og Svar

Hvor kan jeg studere på New Zealand?

New Zealand er en øygruppe i det sørvestlige Stillehavet med en helt fantastisk natur og et unikt dyreliv. Dette er dermed det perfekte utgangspunktet for å «live the dream»! Det største urbane området på New Zealand er Auckland. Med Stillehavet på den ene siden og Tasmanhavet på den andre ligger det majestetisk til mellom vulkanske fjellformasjoner på New Zealands sydspiss. Auckland har 1,3 millioner innbyggere og kan by på det meste. Her er et pulserende storbyliv kombinert med vakre naturområder, palmer, fjell, strand og et yrende folkeliv fra alle verdenshjørner. Det var maoriene, New Zealands urbefolkning, som først bosatte seg i området. De kalte det Äkarana. Maoriene er fortsatt godt synlige i bybildet, selv om byens innbyggere i hovedsak består av europeere, asiater og folk fra stillehavsøyene. Uansett opprinnelse kalles folk fra New Zealand Kiwis, og fuglen Kiwi er også landets nasjonalsymbol.

Midt i dette varierte bybildet, blant Kiwis, kan også du tilbringe studietiden enten du er bachelor- eller mastergradsstudent, eller ønsker et kortere studieopphold. I Auckland samarbeider nemlig SONOR med to universiteter: Auckland University of Technology og University of Auckland.

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.