Tilbake til Spørsmål og Svar

Hvordan søker jeg visum til USA?

For å få visum til USA må du først ha fått et opptak ved et universitet/college, og du må også i de fleste tilfeller dokumentere at du har penger til å studere ved aktuelt universitet. Du bør også ha bestemt deg for å starte før du søker på visum. Så fort du får opptak og kan vise skolen at du har råd til å studere der vil de sende deg et såkalt I-20-skjema som du trenger for å starte prosessen. Dette bruker du for å fylle ut nødvendige opplysninger om deg selv og studiet på ambassadens nettsider, og når dette er fullført vil du kunne booke en visumavtale på ambassaden i Oslo. Her finner du mer detaljert informasjon.

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.