Tilbake til Spørsmål og Svar

Når er studiestart i Australia?

Som student kan man stort sett velge om man vil starte sine studier enten i juli (semester 2) eller februar/mars (semester 1). Bond University og Griffith University skiller seg litt fra dette. Skolene deler året inn i trimester og ikke semester. Ved Bond er det dermed oppstart i januar, mai og september. Ved Griffith starter studiene opp i februar, juli og oktober. Merk at selv om vi starter skoleåret vårt i august hvert år, så er hovedoppstarten for studier down under i februar hvert år. Det er en rekke fag som kun har studiestart i dette semesteret. Ta kontakt med en veileder i Study Outside Norway (SONOR) for å kartlegge dine videre muligheter.

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.