Tilbake til Spørsmål og Svar

Hvorfor skal jeg studere i Singapore?

Bystaten Singapore er litt som hele verden samlet i miniatyr på et område som knapt er større enn Oslo kommune. Over 5 millioner innbygger fra alle verdenshjørner befolker denne lille øya ved ekvator. Her finner du et hypermoderne finansielt distrikt med futuristiske skyskrapere, Little India med fargespreke templer og sarikledde kvinner, en skikkelig følelse av Kine i China Town, og ellers over en million europeere, amerikanere, australiere, og folk fra andre asiatiske land som bor, jobber og studere her. Asia blir stadig viktigere på verdensbasis, både når det gjelder økonomi, politikk og kultur.  SONOR oppfordrer deg til å ta denne utviklingen på alvor og velge studier i Singapore! Les mer her.

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.