Tilbake til Spørsmål og Svar

Hvor kan jeg studere i Singapore?

I Singapore samarbeider SONOR med James Cook University Singapore (JCUS), et australsk universitet med campuser både i Singapore og i Australia.  Her har du muligheten til å ta graden din på kortere tid, siden skolen operer med trimestersystem. Universitetet er relativt lite og passer godt for deg som kan tenke deg mindre klasser og tett oppfølgning. I tillegg tilbyr skolen en unik internasjonal opplevelser med over 65% av studentmassen som er internasjonale studenter. Du har også muligheten til å ta deler av graden ved skolens campuser i Australia. Det er med andre ord mange fordeler ved å studere ved JCUS. Les om skolen her.

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.