Webinar om studier i USA

WEBINAR
25. mars 14:00 - 16:00

Bli med på webinar om studier i USA.

Her er Zoom-lenke til webinaret.

Få nasjoner har så grundig satt sitt preg på verden som USA. De fleste av oss har en oppfatning av hva og hvordan USA er, selv uten å ha vært der. Vi i Study Outside Norway (SONOR) hjelper deg med å finne det stedet som passer deg, enten det er Sunny California eller the Big Apple New York eller et sted midt imellom.

Amerikansk musikk fyller ørene våre, amerikanske filmer dominerer skjermene våre, amerikansk politikk definerer verdensbildet og amerikanske duppeditter får tiden til å gå. Dette er landet drømmer kommer fra. Gjør deg klar for nye og spennende opplevelser. Om du ikke finner noe av interesse i USA, er det på tide å sjekke om du fortsatt har puls.

Den 25. mars holdet vi et webinar hvor du får vite mer om dine studiemuligheter i USA. Du vil også få svar på dine spørsmål fra vår dyktige studieveileder Liselotte.

Påmelding

 • Huk av for hvilke webinarer du ønsker å delta på

  Du vil få mer informasjon om de aktuelle webinarene på e-post fra våre veiledere.
  Alle webinarer vil foregå i tidsrommet kl. 14.00 - 16.00 de aktuelle datoene.
Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.