Webinar om studier i Storbritannia

WEBINAR
24. mars 14:00 - 16:00

Bli med på webinar om studier i Storbritannia.

Her er Zoom-lenke til webinaret.

Britiske universiteter er blant de mest ettertraktede i verden. Vi i Study Outside Norway (SONOR) hjelper deg med å søke til et av verdens mest populære studieland. Bredden i fagtilbudet er stor, noe som betyr at du har gode muligheter til å spesialisere deg innenfor et fagfelt som kanskje ikke er like tilgjengelig her hjemme i Norge.

Om du er i tvil om Storbritannia er studielandet for deg, er det bare tenke på interessene dine utover det du ønsker å studere. Musikk, film, tv-serier, humor, litteratur, idrett, kunst, teater eller friluftsliv – listen er uendelig. Du vil uansett finne et miljø i Storbritannia som passer deg – for i ingen andre land er studentklubbene like prominente som der!

Den 24. mars holder vi et webinar hvor du får vite mer om dine studiemuligheter i Australia. Du vil også få svar på dine spørsmål fra vår dyktige studieveileder Thomas.

Påmelding

 • Huk av for hvilke webinarer du ønsker å delta på

  Du vil få mer informasjon om de aktuelle webinarene på e-post fra våre veiledere.
  Alle webinarer vil foregå i tidsrommet kl. 14.00 - 16.00 de aktuelle datoene.
Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.