Webinar om studier i Australia, New Zealand og Singapore

WEBINAR
23. mars 14:00 - 16:00

Bli med på webinar om studier i Australia, New Zealand og Singapore

Her er Zoom-lenke til webinaret.

Sitter du noen ganger og dagdrømmer deg vekk til steder langt unna? Vi i SONOR hjelper deg med å søke studier på andre siden av kloden.

Vi samarbeider med studiesteder med campus ved verdens beste surfestrender, og ryktet sier at det noen ganger hopper kenguruer over campus i Australia. New Zealand er mer enn bare hobbiter og alver på jakt etter en magisk ring – de har også noen av verdens beste utdanninger. Singapore er himmelen hvis du er på jakt etter en ekte internasjonal utdannelse innen f.eks. business.

Det er ikke dumt å drømme seg bort noen ganger – av og til kan det lede til noe så fantastisk som en helt unik kvalitetsutdannelse. Det er også lett å falle for et land hvor du kan snorkle, surfe, gå fjellturer, og generelt bare nyte eksotisk natur og dyreliv. Og uansett hvilket av landene du måtte falle for er mulighetene mange.

Den 23. mars holder vi et webinar hvor du får vite mer om dine studiemuligheter i Australia, New Zealand og Singapore. Du vil også få svar på dine spørsmål fra vår dyktige studieveileder Kristin.

Påmelding

 • Huk av for hvilke webinarer du ønsker å delta på

  Du vil få mer informasjon om de aktuelle webinarene på e-post fra våre veiledere.
  Alle webinarer vil foregå i tidsrommet kl. 14.00 - 16.00 de aktuelle datoene.
Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.