Webinar med UNSW Sydney

Zoom
28. september 16:00 - 17:00

UNSW Sydney har store ambisjoner. I dag er de Australias ledende universitet for innovasjon og entreprenørskap. I morgen endrer de verden – for dette er det australske universiteter med flest kontakter i arbeidslivet. Best av alt, de ligger nærmere Sydneys beste strender enn noe annet universitet – for alle vet at de beste ideene dukker opp mens du er ute og surfer bølgene. Kombiner store tanker om fremtiden med Sydney-livsstilen – ved UNSW Sydney.

UNSW er et ekte innovasjonssenter – et møtested for kreative, fantasifulle og globalt bevisstgjorte studenter. Et av universitetets fremste varemerker er evnen å drive og formidle forskning på nye og kreative måter. De ligger i toppsjiktet i verden på alt fra utvikling av solcellepaneler, fornybar energi og lederutvikling. Ikke bare det: Ingen australske universiteter har like mange toppsjefer og entreprenører blant sine tidligere studenter som UNSW. Det gir stor makt og mye innflytelse.

I dette webinaret skal vi se nærmere på hva SONOR kan hjelpe deg som søker med og hvordan det er å være student ved universitetet. En representant vil fortelle om hva du som student kan forvente dersom du velger å reise for å studere. Det er også mulig å stille spørsmål på slutten av webinaret.

Spørsmål om dette webinaret kan rettes til margrethe@sonor.no

Webinaret finner sted via Zoom. Du finner linken her. Møterommet vil være aktiv 5 minutter før start.

Påmelding til webinarer høst 2021

 • Huk av for hvilke webinarer du ønsker å delta på

  Webinarene finner sted via Zoom. Mer om webinarene finner du i oversikten nedenfor.
Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.