Webinar med University of Wollongong, Australia

WEBINAR
09. desember 18:00 - 20:00

Er du interessert i å studere i en mindre by, med et stort studiemiljø og rett ved både strand og natur? Delta på webinar med University of Wollongong

Wollongong ligger rett sør for Sydney, og er perfekt for de som ønsker et litt mindre sted, i nærheten av en storby. Webinaret vil ta for seg litt om selve byen Wollongong, hva universitetet tilbyr, og hva man kan gjøre på fritiden. Vår kontakt vil også ta med en del praktisk informasjon, særlig om korona og hva man kan forvente om man ønsker å studere i Wollongong i 2021.

Vår studieveileder Kristin som holder webinaret har selv studert en Bachelor of Arts (International Studies) ved UOW, så hun vil fortelle litt om sin egen opplevelse i Wollongong. Det vil også bli mulighet til å stille spørsmål underveis.

LINK TIL WEBINARET FINNER DU HER

Spørsmål om webinaret?

Ta kontakt med Kristin

 

Kristin Hulsund Kvam

Studieveileder – Trondheim

Telefon: 973 16 015
E-post: kristin@sonor.no
Adresse: Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Påmelding

Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.