Webinar med University of Western Australia

Zoom
27. september 17:30 - 18:30

University of Western Australia (UWA) ligger i Perth som har blitt beskrevet som verdens mest isolerte storby. Her finner du en multikulturell campus med studenter fra over 80 forskjellige land. På campus finnes en rekke tilbud til deg som er interessert i sport, kunst, teater, og mange andre ting.

Universitetet er medlem av ”Group of Eight”, en sammenslutning av de mest prestisjefylte og forskningsorienterte universitetene i Australia. Gruppen består av de høyest rangerte universitetene og forsikrer derfor sine studenter høy kvalitet i alle felt. Universitetet er verdensledende innen en rekke forskningsfelt, spesielt ved UWA Institute of Agriculture. I tillegg er fakultetet UWA Business School kreditert av både European Quality Improvement System (EQUIS) og Associaton to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

I dette webinaret skal vi se nærmere på hva SONOR kan hjelpe deg som søker med og hvordan det er å være student ved universitetet. En representant vil fortelle om hva du som student kan forvente dersom du velger å reise for å studere. Det er også mulig å stille spørsmål på slutten av webinaret.

Spørsmål om dette webinaret kan rettes til liselotte@sonor.no

Webinaret finner sted via Zoom. Møterommet vil være aktiv 5 minutter før start. Klikk her for å gå til Zoom-møtet.

Påmelding til webinarer høst 2021

 • Huk av for hvilke webinarer du ønsker å delta på

  Webinarene finner sted via Zoom. Mer om webinarene finner du i oversikten nedenfor.

 

Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.