Webinar med University of Technology Sydney

Zoom
28. september 18:30 - 19:30

Universitetets grader er kontinuerlig oppdatert i takt med relevant forskning, teknologi og industri, noe som plasserer University of Technology Sydney (UTS) sine studenter helt i fronten av industrirelevant kunnskap. Med sin multikulturelle blanding av over 45,000 studenter tilbyr skolen et læringsmiljø med mennesker fra alle verdenshjørner.

Som student ved UTS kan du studere i den mest sentrale delen av Sydney. City campus ligger ved Sydney Central Business District (CBD), et steinkast unna Darling Harbour og operahuset, med nærhet til lange shoppinggater og flotte parker. Universitetet åpnet også nylig oppgraderte fasiliteter på city campus, siden de skal samle alle studentene på en campus (se video under). UTS har et bredt utvalg av studier, noen skiller seg også ut fra andre typiske studier, som for eksempel Creative Intelligence & Innovation, Web & Cloud Computing, Nanotechnology eller Sound & Music Design.

I dette webinaret skal vi se nærmere på hva SONOR kan hjelpe deg som søker med og hvordan det er å være student ved universitetet. En representant vil fortelle om hva du som student kan forvente dersom du velger å reise for å studere. Det er også mulig å stille spørsmål på slutten av webinaret.

Spørsmål om dette webinaret kan rettes til kristin@sonor.no

Webinaret finner sted via Zoom. Møterommet vil være aktiv 5 minutter før start. Klikk her for å gå til Zoom-møtet.

Påmelding til webinarer høst 2021

 • Huk av for hvilke webinarer du ønsker å delta på

  Webinarene finner sted via Zoom. Mer om webinarene finner du i oversikten nedenfor.

 

Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.