Webinar med James Cook University, Townsville og Cairns, Australia*

WEBINAR
08. desember 19:00 - 21:00

Har du vurdert James Cook University, enten for marine fag eller noe annet? Delta på webinar som holdes av JCU, kun for norske studenter!

*OBS! Starter kl 19.00

Enten du er interessert i marine fag eller noe helt annet, så vil JCU ta for seg en del informasjon også om hva man kan forvente om man ønsker å starte studiene her, både akademisk og sosialt. Vår representant vil forklare hvilke studiemuligheter som finnes, stipender som tilbys til norske studenter og hva studenter kan velge å gjøre på fritiden. Det blir også en del praktisk informasjon om korona, og hva det vil ha å si for studenter som ønsker å starte i 2021.

Det blir også mulighet til å stille spørsmål, så tenk gjerne ut i forveien hva du lurer på.

Spørsmål om webinaret?

Ta kontakt med Kristin

 

Kristin Hulsund Kvam

Studieveileder – Trondheim

Telefon: 973 16 015
E-post: kristin@sonor.no
Adresse: Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Påmelding

 • Huk av for hvilke webinarer du ønsker å delta på

  Du vil få mer informasjon om de aktuelle webinarene på e-post fra våre veiledere. Du kan også finne mer informasjon om hvert webinar under påmeldingsskjemaet.
  Alle webinarer vil foregå i tidsrommet kl. 18.00 - 20.00 de aktuelle datoene. *MERK: Webinaret med JCU 8. desember starter kl. 19.00
Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.