Webinar med James Cook University Australia

Zoom
14. oktober 16:00 - 17:00

James Cook University (JCU) er det nest eldste universitetet i delstaten Queensland. Området er kjent som «the sunshine state» og ligger nordøst i Australia. Dette er et svært rikt område biologisk sett, og beliggenheten gjør at JCU kan hevde seg som Australias ledende forskningsuniversitet på tropiske fagfelt. Med fantastiske ressurser både innenfor undervisning og forskning er JCU et attraktivt studiested.

Totalt studerer det over 22 000 studenter ved JCU og studentpopulasjonen er voksende. Over 6900 internasjonale studenter har valgt å gjennomføre sine studier ved JCUs campuser. Disse representerer over 100 forskjellige land og skaper et virkelig internasjonalt miljø.

I dette webinaret skal vi se nærmere på hva SONOR kan hjelpe deg som søker med og hvordan det er å være student ved universitetet. En representant vil fortelle om hva du som student kan forvente dersom du velger å reise for å studere. Det er også mulig å stille spørsmål på slutten av webinaret.

Spørsmål om dette webinaret kan rettes til kristin@sonor.no 

Webinaret finner sted via Zoom. Møterommet vil være aktiv 5 minutter før start.

Klikk her for å gå til Zoom-møtet.

Påmelding til webinarer høst 2021

 • Huk av for hvilke webinarer du ønsker å delta på

  Webinarene finner sted via Zoom. Mer om webinarene finner du i oversikten nedenfor.

Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.