Webinar med Bond University

Zoom
29. september 17:30 - 18:30

Bond er ikke bare litt annerledes – de er veldig annerledes. Her driver de forskning i verdensklasse, men gjennom hele studietiden din ved Bond, og i tiden etterpå, er det du som kommer i første rekke. Bond er nemlig det universitetet i Australia med høyest studentilfredshet. Her kan vi garantere at du trives. Når du i tillegg får gode stipender og kan fullføre på kortere tid, da er valget enkelt.

Det er ikke alle bursdagsbarn som gir gaver istedenfor å få gaver, men Bond gjør det. I år fyller Bond 30 år og feirer med å gi alle som søker gjennom SONOR 30% i stipend på deres bachelorgrader i Film & TV, Business og Commerce. Men søk raskt, Bond har ikke jubileum så mye lenger – dette tilbudet er eksklusivt for søkere gjennom SONOR og gjelder for studieårene 2021 og 2022.

I dette webinaret skal vi se nærmere på hva SONOR kan hjelpe deg som søker med og hvordan det er å være student ved universitetet. En representant vil fortelle om hva du som student kan forvente dersom du velger å reise for å studere. Det er også mulig å stille spørsmål på slutten av webinaret.

Spørsmål om dette webinaret kan rettes til kristin@sonor.no

Webinaret finner sted via Zoom. Møterommet vil være aktiv 5 minutter før start. Klikk her for å gå til Zoom-møtet.

Påmelding til webinarer høst 2021

 • Huk av for hvilke webinarer du ønsker å delta på

  Webinarene finner sted via Zoom. Mer om webinarene finner du i oversikten nedenfor.
Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.