Tromsø – Informasjonsmøte om studier i utlandet

Tromsø
25. oktober 17:00 - 19:00

SONOR fryder seg over at det igjen er mulig å arrangere informasjonsmøter om studier i utlandet og sparker i gang en turne rundt om i kongeriket for å informere om studiemuligheter i utlandet.

På dette informasjonsmøtet vil du møte en av våre studieveileder som vil dele litt av sin egen erfaring som utenlandsstudent og informere om ulike muligheter og krav for opptak på universitet i utlandet. Det blir selvsagt også anledning til å få svar på konkrete spørsmål du måtte ha om studier i utlandet. Med andre ord er dette en perfekt mulighet til å bli bedre kjent med hva som venter deg som utenlandsstudent og hvordan SONOR kan hjelpe deg med å oppnå studiedrømmen.

Ta gjerne med venner, nysgjerrige foreldre og andre som måtte ha interesse av å lære mer om studier i utlandet. Arrangementet er gratis.

Informasjonsmøtet finner sted ved Scandic Grand Tromsø. Møtet starter kl 17:00 og varer til ca. kl 19:00.

Spørsmål til arrangementet kan rettes til liselotte@sonor.no 

Påmelding informasjonsmøter høsten 2021

  • Huk av for hvilket informasjonsmøte du ønsker å delta på

Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.