Studier i Australia med University of South Australia – Webinar

Zoom
23. mars 16:00 - 17:00

Ved å studere i Australia vil du kunne få en studietid helt utenom det vanlige.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å studere i Australia? Da er dette webinaret midt i blinken for deg!

Australske universiteter er kjente for sin høye kvalitet på forelesere, undervisningsmetoder og studiefasiliteter. På verdensbasis er det derfor stor aksept og respekt for australske grader. Dette webinaret gjør deg bedre kjent med hvordan det er å studere i Australia.

Med oss denne ettermiddagen har vi University of South Australia i Adelaide som vil gi deg ett innblikk i hva som venter deg «down under». Adelaide er kjent for å ha et yrende kulturelt liv. Totalt er Adelaide på andreplass av steder i Australia med flest cafeer per innbygger det flere cafeer per innbygger, så her blir det nok ikke et problem å slukke kaffetørsten. Mange av gatene har sine egne preg, og er fylt av gatekunst og grafitti. Selve CBD er som en øy, omkranset av grønne parker på alle sider. Her er det fint å slappe av etter en lang dag med skolearbeid, eller for en piknik med studievenner.

Klimaet sør i Australia er likt det man finner ved Middelhavet. Her får du varme somre med opp mot 30 grader, og behagelige temperaturer på vinteren med en temperaturer mellom 8 og 16 grader. Så selv om du skal til Australia er det greit å ta med en litt tykk genser.

Følg denne lenken til webinaret (åpner 5 min før start): Zoom – https://us06web.zoom.us/j/85494417998

Påmelding informasjonsmøter og webinar våren 2023

  • Huk av for hvilket informasjonsmøte du ønsker å delta på

Tilbake til Forsiden