Seminar om medisin og odontologistudier med Riga Stradins University

Trondheim / Trondheim katedralskole
21. mars 17:00 - 21. mars 19:00

Møt representanter fra Riga Stradins University i Oslo og Trondheim. I Oslo inviterer vi til en informativ kveld på den latviske ambassade.
I Trondheim vil vi straks annonsere hvor samlingen vil finne sted.

Riga Stradins University er kjent for sin høye studiekvalitet og inkluderende studentmiljø. Her kan du studere både Odontologi og medisinstudier. Med andre ord – i Riga får du en meget god utdanning på et universitet der både forelesninger og studentmiljø er helt på topp.

I Oslo inviterer vi til en kveld på den latviske ambassaden der du kan møte representanter fra universitetet og ambassaden for en informativ og hyggelig samling.

I Trondheim vil seminaret avholdes ved Trondheim katedralskole.

Enten du allerede har bestemt deg for å studere ved Riga Stradins University, eller om du tenker på det og er nysgjerrig er dette en gylden mulighet til å få et innblikk i hvordan studiene, universitetet og kulturen er i Latvia.

Dette universitetet er studiestedet for deg som vil ha en helhetlig helsefaglig- eller odontologigrad som gir rett til autorisasjon i Norge etter endte studier. Riga Stradins har et mål om å ha en moderne undervisning, og har de siste årene innført noen av verdens beste undervisningsmetoder, og har økt kravene til undervisningen av studentene. Og – kanskje viktigst av alt, studiene er på engelsk.

Påmelding

Jeg ønsker å delta i:

Tilbake til Forsiden